Totalrydning af dødsbo

Vi tømmer, afhenter og rydder alt op

Gudbjerg Anlægsservice tilbyder respektfuld og professionel tømning og bortskaffelse af al indbo, når boet er gjort op og al inventar er fordelt mellem eventuelle arvinger.

Vi tilbyder også oprydning og tømning af skure, lader og andre typer udhuse, samt oprydning i haven, på terrassen, gårdspladsen og alle øvrige udendørsarealer.

Hussalg af dødsbo – vi klarer haven

Ved ejendomssalg af dødsbo, tilbyder vi også at klargøre, fjerne ukrudt og vedligeholde grunden, så haven og alle udearealer fremstår pænt, ryddeligt og præsentabelt. Læs mere om vedligeholdelse og havepasning ved hussalg og ikke mindst om professionel plænepleje.

Du er altid velkommen til at kontakte Gudbjerg Anlæsservice, hvis du vil vide mere om vores service i forbindelse med dødsbo og afhænding.

Vi vedligeholder din have, sportsbane eller udendørsanlæg

Uanset om du har en slotspark, en golfbane eller den smukkeste nyanlagte have, skal den fortsat passes og plejes. Gudbjerg Anlægsservice tilbyder faste vedligeholdelsesaftaler, hvor vi blandt andet står for plænepleje, let beskæring og oprydning af udendørsarealer.

Få en fast aftale

Frodige, stærke og velplejede plæner

Grønne områder, anlæg og haver er ofte kendetegnet af store, smukke græsplæner. Græs kræver som udgangspunkt sol, varme og vand for at trives, men korrekt anlæggelse, løbende pleje og kyndig vedligeholdelse er absolut ligeså vigtige faktorer, hvis plænen skal stå flot og frodig hele sæsonen igennem.

Fræsning
Nyt græs og såning
Plænepleje
Anlæg og havehold

Cookiepolitik  |   Website © Uptime