Vedligeholdelse af plæner og anlæg

Vedligeholdelsesaftaler er for alle

Har du brug for løbende vedligeholdelse af din græsplæne, have, sportsbane eller større anlæg, tilbyder Gudbjerg Anlægservice faste vedligeholdelsesaftaler.

> Læs også om græs- og plænepleje

Vi henvender os til alle – lige fra slotsejere og private hustande til erhvervsvirksomheder, sportsforeninger med idrætsanlæg, golfklubber og ikke mindst til offentlige virksomeder, regioner, stat og kommune.

Hvilke serviceopgave løser vi?

  • Generel pasning af have og anlæg
  • Fræsning og rotorsåning
  • Græsslåning og plænepleje
  • Hækkeklipning
  • Let beskæring af buske og træer
  • Oprydning på alle typer af anlæg og udendørsarealer
  • Snerydning inklusive saltning

Salgsfremmende havepasning ved hussalg

Er dit hus til salg, er det vigtigt, at grunden fremstår ligeså fin som selve huset i gennem i hele salgsperioden. Lige fra dit første møde med mægler til slutsedlen er underskrvet. Og det kan jo tage tid i nogle tilfælde.

Du kan derfor aftale med Gudbjerg Anlægsservice, at vi løbende står for havens fremtoning gennem løbende vedligeholdelse, plæneklipning og al oprydning på grund og øvrige udearelaer. Hermed gør du en rigtig god indsats for at undgå en al for lang liggetid hos din ejendomsmægler.

Vil du kontaktes?

Ring eller skriv i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for et tilbud.

Vi vedligeholder din have, sportsbane eller udendørsanlæg

Uanset om du har en slotspark, en golfbane eller den smukkeste nyanlagte have, skal den fortsat passes og plejes. Gudbjerg Anlægsservice tilbyder faste vedligeholdelsesaftaler, hvor vi blandt andet står for plænepleje, let beskæring og oprydning af udendørsarealer.

Få en fast aftale

Frodige, stærke og velplejede plæner

Grønne områder, anlæg og haver er ofte kendetegnet af store, smukke græsplæner. Græs kræver som udgangspunkt sol, varme og vand for at trives, men korrekt anlæggelse, løbende pleje og kyndig vedligeholdelse er absolut ligeså vigtige faktorer, hvis plænen skal stå flot og frodig hele sæsonen igennem.

Fræsning
Nyt græs og såning
Plænepleje
Anlæg og havehold

Cookiepolitik  |   Website © Uptime