Græsarealer og plænepleje

Vi anlægger, plejer og vedligeholder alle typer græsplæner og arealer med græs

Gudbjerg Anlægsservice tilbyder alt indenfor kyndig nyanlæggelse, løbende pleje og reetablering af græsplæner i alle størrelser og arealer. Lige fra fodboldbaner, golfbaner og parker til offentlige arealer og haveanlæg i boligbebyggelser. Er du privat hustand med have, står vi naturligvis også klar med maskiner, håndelag og den helt rette indsats. Ring eller skriv i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for et tilbud.

Cylinderklipper til store græsplæner, golfplæner og fodboldbaner

Plæneklipning og græsslåning

Når græsset skal slås og plænen klippes helt tæt, bruger vi cylinderklippere, der sikrer et højt professionelt resultat. Vi har både selvkørende og work-behind cylinderklippere til græsslåning.

Cylinderklipning er helt perfekt til golfbaner, fodboldbaner og stadions. Og husk, at græsset skal slås mindst én gang om ugen

 

Slagleklipper til højtgræs

Plænepleje, når græsset er højt

Er græsset højt med masser af krat og løv, bruger vi selvkørende slagleklippere med vertikalskær. En perfekt løsning til et mere ujævnt terræn eller anlæg med fare for sten og andre hårde genstande i jorden.

Slagleklipning med vertikalskær er særligt velegnet til græsslåning af plæner, vejrabatter og store græsarealer, der ikke skal slås så tit. Eventuelt kun én til to gange om året.

Cylinderfræser

Nyt græs og såning

Vi kan så græs året rundt med et ganske fint resultat, men det er nu bedst at etablere nye græsplæner i foråret og i efteråret. Her er jorden som regel varm og fugtig. Det sikrer, at frøene ikke tørrer ud og at vi dermed opnår den højeste spiringsprocent.

Her anvender vi rotorharven med græssåmaskine, der både fræser og sår. Vi udlejer også selvkørende vandingsmaskiner, hvis tørkeperioder sætter ind under spiringsprocessen.

Selvkørende maskine til græssåning

Forbedring og fræsning

Med en rotorharve, fræser vi din have skånsomt i overfladen. Vi kører med rotorharven med eller uden græssåmaskine. Se herunder, når du skal have etableret ny græsplæne.

Desuden er rotorharven ideel til eftersåning efter fjernelse af mos i græsplænen. Og når der ikke er meget græs tilbage, er rotorharven den bedste løsning i forhold til at bruge en stennedlægningsfræser, der går alt for dybt.

Minigraver med rotortilt, planerskovl, graveskov og sotergrab

Minigraver med rotortilt

Ny Minigraver med rotortilt og tilhørende
planerskovl, samt 50 cm og 30 cm graveskovl og en sotergrab. Maskinen kan lejes med fører eller pr. timebasis.

Work-behind slagleklipper til plæner med mos og ukrudt

Mos og ukrudt i græsplænen

Slagleklipperne med vertikale skær er velegnede til græsplæner med meget mos og ukrudt – eventuelt med behov for eftersåning.

Til store åbne plænearealer bruger vi selvkørende græsslåmaskiner og til de mindre græsplæner en work-behind løsning. Er hækken nyklippet, opsamler maskinerne også det afklippede løv – let og effektivt.

Selvkørende vandingsmaskine til græsplæner

Vanding af græsplæner

Gudbjerg Anlægsservice udlejer selvkørende vandingsmaskiner, som er særligt velegnet til nysået græs for at sikre jordens konstante fugtigthed uden risiko for overvanding. Dermed forhindrer vi, at græsfrø og nye græsspirer tørrer ud i perioder med blæst, tør luft og meget lidt regn.

Selvkørende vandingsmaskiner kan naturligvis også bruges til almindelig plænevanding og til forebyggelse af vissent græs og udtørrede græsplæner. 

Stubfræsning - fræseren monteret på minigraver

Stubfræser

Det er et stort arbejde at opgrave rod og stub efter fældning af træ. Vi tilbyder derfor også stubfræsning, når du rydder naturarealer eller have, og i den forbindelse skal have fjernet træstubbe og trærødder. Stubfræseren er monteret på minigraveren.

Ring og få et godt tilbud på +45 93 30 48 67.

Vi vedligeholder din have, sportsbane eller udendørsanlæg

Uanset om du har en slotspark, en golfbane eller den smukkeste nyanlagte have, skal den fortsat passes og plejes. Gudbjerg Anlægsservice tilbyder faste vedligeholdelsesaftaler, hvor vi blandt andet står for plænepleje, let beskæring og oprydning af udendørsarealer.

Få en fast aftale

Frodige, stærke og velplejede plæner

Grønne områder, anlæg og haver er ofte kendetegnet af store, smukke græsplæner. Græs kræver som udgangspunkt sol, varme og vand for at trives, men korrekt anlæggelse, løbende pleje og kyndig vedligeholdelse er absolut ligeså vigtige faktorer, hvis plænen skal stå flot og frodig hele sæsonen igennem.

Fræsning
Nyt græs og såning
Plænepleje
Anlæg og havehold

Cookiepolitik  |   Website © Uptime